loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 195 شنبه 18 مهر 1394 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - فاطمه علیزاد ه: سیمیت نان معروف ترکیه ای است که بافت نسبتاً خشکی د ارد. د ر خیابان های استانبول آن را روی چرخ دستی ها می فروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را می خرند و گاهی با پنیر می خورند. روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ می مالند و سپس آن را در کنجد فرو می برند و در تنور می پزند. ما در ادامه برای تان دستور سیمیت هایی نرم و مطبوع ذائقه ایرانی را آورده ایم. این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب است.

 

سه سوت: نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول


مواد لازم

  •  200 گرم شیر
  • 5 ق س شکر
  • 1  ق س مایه خمیر
  • 100 گرم روغن مایع
  •  2 /1 ق چ نمک
  • 500 گرم آرد

مواد لازم برای رومال:

  • 2 ق س شیره انگور یا شیره خرما
  • 2 تا 3 ق  آب برای رقیق کردن شیره
  • به میزان لازم تخم کنجد و سیاه دانه


طرز تهیه:
1. دو قاشق شکر و مایه خمیر را   با هم مخلوط کنید، سپس شیرولرم را روی آن بریزید. مواد را هم بزنید و بگذارید در جایی ثابت بماند. حدود 4 دقیقه برای عمل آمدن کافی است. هرچقدر که مایه خمیر بیشتر بماند، بیشتر عمل می کند و کف روی ظرف زیاد می شود و به همان نسبت بوی ترشی و مخمری که به نان تان می دهد هم افزایش پیدا می کند. در ظرف دیگری مقداری روغن مایع و مابقی شکر را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه تان را  به آن اضافه کنید. نیمی از آرد  را یک باره روی مواد بریزید و هم بزنید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آورید.
 2. خمیر را روی میز که آرد پاشی شده منتقل کنید. آن را حدود 5 دقیقه ورز دهید.حدود 4 قاشق روغن مایع را کف ظرفی که 3 برابر بزرگ تر از خمیرتان است، بریزید. خمیر را در آن بچرخانید تا همه جایش چرب شود، سپس روی آن سلفون بکشید و حدود 50 دقیقه آن را در فضایی نسبتاً گرم و مرطوب قرار دهید.
3. بعد از 50 دقیقه، خمیر را روی میز کارتان قرار دهید. از خمیر، چانه هایی به اندازه یک پرتقال درست کنید. می توانید نان را به همین شکل گرد بپزید یا اینکه آن را شبیه یک رشته بلند دربیاورید، سپس آن را از وسط به دورهم تاب بدهید (حالتی شبیه گیس بافت). حالا دو سر آن را به هم وصل کنید و مانند یک چرخ روی سینی فر آرد پاشی شده بگذارید.
4.  برای رومال، شیره رقیق شده را با یک برس، روی نان ها بزنید و دانه های کنجد و سیاه دانه را روی آن بپاشید. 20 تا 30 دقیقه دیگر به نان استراحت بدهید. برای اینکه نان ها خشک نشوند، از یک پارچه دولای نم دار استفاده کنید و آن را با احتیاط روی نان ها بگذارید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. در طبقه پایین فر یک سینی دیگر یا یک ماهیتابه پر از آب قرار دهید تا داخل فر پر از بخار شود. سپس نان ها را حدود 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 496
  • آی پی امروز : 359
  • آی پی دیروز : 405
  • بازدید امروز : 1,202
  • باردید دیروز : 5,284
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 9,337
  • بازدید ماه : 92,854
  • بازدید سال : 611,424
  • بازدید کلی : 7,231,299