مجله سیب سبز: درست است که الان دیگر انواع و اقسام شکلات ها را کارخانجات داخلی هم تولید می کنند ولی این دلیل نمی شود اگر اهل درست کردن شیرینی و شکلات هستید خودتان دست به کار نشوید.
![شکلات مغز دارِ خانگی - آکا ,شکلات مغز دارِ خانگی شکلات,شکلات مغز دار,شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m1001/097154647014285102a.jpg)
شکلات مغز دارِ خانگی شکلات,شکلات مغز دار,شیرینی
آکاایران: شکلات مغز دارِ خانگی
مواد لازم
- 200 گرم کره
- 2 /1 پیمانه پودر کاکائو
- 1 عدد تخم مرغ درشت
- 150 گرم شکر
- 1 پیمانه پسته
- 1 پیمانه گردوی خردشده
- 200 گرم بیسکویت ساده
- مقداری پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین
طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1. کره را در ظرفی مثل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. کاکائو را هم اضافه کرده و با کره آب شده خوب مخلوط کنید.
2. تخم مرغ را در کاسه ای مناسب شکسته، شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید و مخلوط کنید؛ تا جایی که شکر حل شده و تخم مرغ پف کند.
3. تخم مرغ و شکر را به مخلوط کره و کاکائو اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت بردارید.
4. بیسکویت را خرد کرده و همراه با پسته و گردوی خردشده به مواد دیگر اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
5. جعبه ای مثل جعبه باقلوا آماده کرده و در آن کیسه فریزری پهن کنید طوری که کف و دیواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شکلات را در ظرف روی نایلون ریخته و پهن کنید تا به صورت یکدست در همه سطح ظرف قرار گیرد.
6. روی شکلات را با پشت قاشق خوب صاف کنید، سپس روی آن را با پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین کنید. بعد روی ظرف را پوشانده و آن را در فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن شکلات آن را برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید.
نکته :
- وقتی کره را روی حرارت می گذارید باید حواستان باشد که نسوزد، حرارت ملایم کره را آب می کند.
- کاکائو را هم که اضافه می کنید زمانی که با کره مخلوط شد، سریع از روی حرارت بردارید که نسوزد.