loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 172 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

 

طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

 


مواد لازم برای بستنی نارگیلی و انبه

 انبه رسیده (پوست کنده، بدون هسته و خرد شده)  ۳ عدد
آب لیموترش  مقداری
 خلال پوست لیموترش مقداری
 لیمو ترش برای تزیین  ۶ تکه
عسل ۲ قاشق غذاخوری
بستنی نارگیلی ۵۰۰ میلی گرم
برگ نعناع مقداری


طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

نصفی از تکه های انبه، نصفی از آب لیمو و نصف خلال ها را در یک کاسه گذاشته، روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. باقی مانده انبه ها را هم برای ۳ تا ۴ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.

انبه های یخ زده را از فریزر درآورده و به همراه باقی مانده آبلیمو و خلال پوست لیمو داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. بعد این مخلوط انبه را در یک ظرف ریخته و بگذارید داخل فریزر تا زمانی که به آن نیاز داشته باشیم.

درست قبل از سرو، تکه های خنک شده انبه را که در مرحله اول داخل یخچال گذاشتیم در لیوان های مخصوص سرو بستنی بگذارید، بعد بستنی نارگیلی و مخلوط منجمد شده انبه را از فریزر در آورده و آن ها را بین لیوان های سرو تقسیم کنید. با استفاده از برگ نعناع و تکه های لیمو بستنی را تزیین کرده و فورا سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 79
  • آی پی دیروز : 410
  • بازدید امروز : 268
  • باردید دیروز : 3,551
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 30,343
  • بازدید ماه : 113,835
  • بازدید سال : 449,712
  • بازدید کلی : 7,069,587