loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 151 پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

مواد لازم

  •  سینه مرغ پخته: ۱۰۰ گرم
  •   سیب‌زمینی: یک عدد
  •   هویچ: یک عدد
  •   قارچ: ۵۰ گرم
  •   فلفل‌دلمه‌ای: ۵۰ گرم
  •   پنیر پارمزان: ۲قاشق سوپ‌خوری
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم
  •  آرد سوخاری: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ –  سیب‌زمینی و هویج را ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید تا پخته شود.

۲ –  آنها را همراه مرغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده خوب مخلوط کنید.

۳ –  قارچ را ساطوری کرده و به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و پنیر را مخلوط ‌کنید.

۴ –  از مواد به اندازه گردو برداشته و به شکل گرد فرم داده و در آرد سوخاری زده و سرخ کنید.

۵ –  در ظرف مورد نظر مطابق شکل برنج و سبزیجات (فلفل دلمه‌ای،  نخودفرنگی، ذرت، ساقه کرفس، سیب‌زمینی، تربچه و گوجه) را به‌صورت عروسک‌های خندان و گریان تزیین کنید.

نکته

 

کودکان خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید. کودکان معمولا از خوردن سبزیجات خام لذت بیشتری می‌برند، پس برای آنان سبزیجات خام را به اشکال زیبا درآورید و به عنوان میان وعده به آنان بدهید. آنان را در آشپزی مشارکت دهید،  تا تمایل بیشتری نسبت به خوردن سبزیجات در آنها ایجاد شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 496
  • آی پی امروز : 139
  • آی پی دیروز : 282
  • بازدید امروز : 600
  • باردید دیروز : 7,561
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 22,323
  • بازدید ماه : 81,603
  • بازدید سال : 600,173
  • بازدید کلی : 7,220,048