مواد لازم برای یک لیوان :
- پونه : یک دسته کوچک
- لیمو ترش : دو تا سه حلقه
- زنجبیل خشک : دو تکه
- اسانس نعناع : یک قطره
- نبات : یک شاخه
- شکر : یک قاشق چای خوری
- آب جوش : به اندازه ای که داخل لیوان پر شود
طرز تهیه :
مجله خبری لحظه نما:تهیه این نوشیدنی کار بسیار ساده ای است. ابتدا پونه ها را می شوییم و کاملا خشک می کنیم. برش های لیمو را داخل لیوان به دیواره تکیه می دهیم طوری که از بیرون لیوان بلور مشخص باشد و پونه ها را به صورتی داخل آن قرار می دهیم که لیمو ها به دیواره لیوان تکیه داشته باشند و منظره زیبایی پیدا کنند. زنجبیل خشک را داخل پونه ها می ریزیم. یک قطره اسانس نعناع را داخل لیوان چکانده سپس یک قاشق شکر را هم روی پونه ها می پاشیم. می توانیم این لیوان ها را آماده کنیم و هنگام سرو آن را با آب جوش پر می کنیم. یک شاخه نبات را داخل آن قرار می دهیم و سرو می کنیم. بهتر است برای آماده شدن این نوشیدنی حتما با یک وسیله کوچک مثل گوشت کوب چوبی تمام مواد دمنوش را کف لیوان بکوبیم تا طعم خوش آن ها با آب جوش مخلوط شود.