مواد اولیه:
- آلوچه 1پیمانه (برقانی)
- رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- روغن به میزان لازم
- ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
- آب به میزان لازم
- آرد به میزان لازم
- سیر به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:1. ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. 2. آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند. 3. ماهی را به صورت مکعب خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید. 4. در انتها آلوچهها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.نکات:1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.3) در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده کرد.4) در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.