loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 193 چهارشنبه 13 اسفند 1393 نظرات (0)

مواد لازم برای تهیه سس تارتار :

مایونز ۱ پیمانه

خیار شور ۲ قاشق غذا خوری رنده شده

موسیر ۱ قاشق غذا خوری خرد شده

پیاز ۲ قاشق غذا خوری رنده شده

ترخون خشک ۱ قاشق چای خوری

جعفری ۱ قاشق چای خوری خرد شده

آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سفید به میزان لازم و سیاه

طرز تهیه سس تارتار :

آسمونی : خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.

پیازچه را ساطوری خرد کنید.

تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

خوبی این سس اینه که در زمان ۱۰ دقیقه درست میشود.

نکته :

از آن به وفور برای طعم دادن به غذاهای دریایی استفاده می‌شود. به سس مایونز آن می‌توان ادویه‌های آماده اضافه کرد.

برای افزودن طعم به آن می‌توان پوست لیموی تازه (لیموی زرد) کمی در آن رنده کرد.

نام سس از تارتارها که مردمی ترک زبان در روسیه می‌باشند گرفته شده‌است. در حقیقت این سس توسط فرانسوی‌ها اختراع شده‌است که آن را به عنوان چاشنی با استیک تارتار سرو می‌کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 496
  • آی پی امروز : 160
  • آی پی دیروز : 282
  • بازدید امروز : 686
  • باردید دیروز : 7,561
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 22,409
  • بازدید ماه : 81,689
  • بازدید سال : 600,259
  • بازدید کلی : 7,220,134